Stickybit på Svenska

Hej och välkommen till Stickybit

Medan resten av vår webbsida är skriven på engelska så är vi ett svenskt företag med huvudkontor i Malmö sedan starten 2002.. Stickybit är ett teknikdrivet innovationsföretag. Vi ser oss i grunden som ett tjänsteföretag som arbetar med informationsteknologi och vi tillhandahåller specialister eller team som är kapabla att ansvara för leveransen inom en del av din organisation.

Vi hjälper företag och myndigheter att utveckla sin verksamhet eller införa ny teknologi. Vi lägger stor vikt vid att förankra tekniska förändringar och se till att nya metoder och arbetssätt landar väl i hela organisationen. Värdet i vår leverans ligger i att din verksamhet ska fungera bättre när vi genomfört vårt gemensamma projekt.

Genom åren har vi haft förmånen att arbeta med en lång rad av spännande människor och företag, i olika branscher och i olika faser. Från produktutvecklingsteam inom världsledande företag eller som externt stöd till VD och ledningsgrupp i väl inkörda bolag. Vi nätverkar globalt med ledande specialister och forskare. Vi jobbar aktivt med nya företag och start-ups. Ibland startar vi nya bolag, själva eller tillsammans med partners, då en innovation har rätt potential och förtjänar en rejäl satsning.

Personalen på Stickybit utgörs av positiva människor med mycket hög teknisk kompetens inom utveckling, molnteknologi, webbtjänster, IT, säkerhet och inbyggda system. Ett flertal har erfarenhet av att leda verksamhet och ansvara för budget, kvalitet och resultat, andra fokuserar på att utvecklas som specialister. Nyfikenhet inför ny teknologi och de möjligheter som ges är något som formar våra intressen och våra liv. I våra bästa stunder är vi med och utvecklar den.

För att kunna möta dina behov och efterfrågan av våra tjänster så utvecklar vi löpande vårt partnernätverk. De företag som ingår i Stickybit Partner Network är typiskt entreprenörsdrivna och utvecklar spetsteknologi inom olika intressanta områden. Våra kompetenscenter hjälper oss att leverera kostnadseffektiva lösningar, även för större projekt.

Vi har mycket att glädjas över och vi vill också ge någonting tillbaka. Till vår personal och till våra kunder, men också till samhället i bredare mening. Därför har vi startat Patwic AB, ett bolag som ger barn och unga kostnadsfri utbildning i programmering. Läs gärna mera på Patwics hemsida.

Nu väntar vi på att få träffa dig,

Bästa Hälsningar,

Fredrick Rybarczyk och Filip Körling
grundare av Stickybit